Skip to main content

Vaša pitanja i odgovori

OneTouch

Zašto dolazi do promjene?

Mi razumijemo da kontrola razine glukoze u krvi može biti zastrašujuća i komplicirana i stoga je naš zadatak omogućiti osobama s dijabetesom da s nadom i pouzdanjem krenu naprijed.

Prema povratnim informacijama osoba s dijabetesom i zdravstvenih stručnjaka činimo određene promjene našeg brenda tako da dosljedno odgovara našoj misiji. Promijenili smo logotip brenda OneTouch® i boju u novu, zelenu boju koja predstavlja prijateljstvo, dobro zdravlje, opuštenost i sklad.

Kada će se te promjene dogoditi?

Razvojne promjene započinju već danas i nastavit će se tijekom godine. Primijetit ćete ih u našoj komunikaciji s korisnicima i zdravstvenim stručnjacima, na web-stranicama i u konačnici na prodajnim mjestima.

Hoće li se promijeniti naši proizvodi?

Ne, nimalo! I dalje možete očekivati istu vrhunsku pouzdanost svih naših proizvoda. Tijekom 2018. godine neće se mijenjati ni naše pakiranje ni šifre proizvoda, ali i tu će nastupiti uzbudljive promjene. A ako još niste zamjenili svoj stari mjerač novim mjeračem OneTouch Verio Flex® s tehnologijom ColorSure™, sada je pravo vrijeme za to.

CO/GEN/0117/0008a